ONZE OPLOSSINGEN

Met Infor LN | Baan in het middelpunt

Infor LN Implementatie en Beheer

Door onze talrijke Infor LN implementatie ervaringen is Korade in staat om voor u een Infor LN implementatie succesvol te doorlopen en aan te bieden tegen een scherpe prijs / prestatie verhouding. Tijdens het migratietraject van Baan naar Infor LN nemen wij u zorg uit handen en in de rol van system integrator voor zowel de software, hardware als dienstverlening.

Barcode Scanning

Met de Barcode scanning voor Infor Baan en ERP LN bent u in staat om een aantal administratieve taken te automatiseren, uw proces te versnellen en de actualiteit van uw stuurgegevens te verhogen. Korade heeft standaard modules voor Magazijn  (goederenstromen / picken) en Productie (bewerkingengereedmelden en uren.

iqbs Business Intelligence

De iqbs business intelligence oplossing voor Infor Baan en LN is 100% ontwikkeld op basis van Microsoft technologie.  Met voorgedefinieerde procesanalyses in combinatie met een krachtig corporate en persoonlijk dashboard kunt u direct aan de slag om te sturen op uw prestaties. Aan de hand van Key Performance Indicators ontsluit iqbs data uit 1 of meerdere bronsystemen. Veilig, geautoriseerd en met een versie van de waarheid.

Office 365 en SharePoint

Met Office 365 en SharePoint kunnen we perfect de brug slaan tussen de data in het ERP LN systeem en uw Office bestanden zoals e-Mail, Agenda en Files. Korade heeft voor de koppeling van SharePoint naar Infor Baan en LN een standaard oplossing.

HiDOX FormDesigner

Krachtige en eenvoudige templates voor uw ERP rapporten. HIDOX FormDesigner is de perfecte oplossing voor vormgeving, distributie en archivering van uw Infor / Baan documenten.

Onze overige oplossingen

Als uitbreiding op uw Infor ERP systeem kunt u bij ons ook terecht voor

  • Inkoopportaal
  • Urenportaal voor PCS en Projecten (HoursAccounting)
  • Magento webshop – Infor LN  / Baan integratie
  • Fieldservice Buitendienst Automatisering  (FieldAssist)
  • Electronisch verwerken van inkoopfacturen (Easy Invoice)

Meer weten? Of een demo aanvragen?