ONZE OPLOSSINGEN

Met Infor CloudSuite Industrial Enterprise (LN) als middelpunt!

Door onze talrijke Infor implementatie ervaringen is Korade in staat om voor u een Infor CloudSuite implementatie succesvol te doorlopen en aan te bieden tegen een scherpe prijs / prestatie verhouding. Tijdens het implementatietraject van uw oude systeem naar Infor CSIE nemen wij u zorg uit handen en zorgen voor een naadloze overgang.

Infor Factory Track™ is een barcode scanning oplossing ontworpen om bedrijven te helpen bij het stroomlijnen van de productie, het correct inventariseren van materialen, het versnellen van inventarisaties, het onder controle houden van de arbeidskosten. Korade heeft ruime ervaring met scanningprojecten op basis van Infor Factory Track (Warehouse Mobility & Time Track) en staat garant voor een kwalitatief hoogwaardige aanpak met een duidelijke focus op de terugverdientijd.

Maak datagestuurde besluitvorming en betere resultaten mogelijk. Met industrie- en rolspecifieke business intelligence kunt u direct aan de slag om te sturen op uw prestaties. Veilig, geautoriseerd en met een versie van de waarheid.

Meer weten? Of een demo aanvragen?