Korade ondersteunt alle versies van Infor van CloudSuite, LN en zelfs nog tot de Baan software. Dus voor al uw implementatie- en migratievragen over de Infor CloudSuite Industrial Enterprise (Infor LN in de cloud) kunt u bij ons terecht.

Infor CloudSuite Industrial Enterprise

Door onze talrijke Infor implementatie ervaringen is Korade in staat om voor u een Infor CloudSuite implementatie succesvol te doorlopen en aan te bieden tegen een scherpe prijs / prestatie verhouding. Tijdens het implementatietraject van uw oude systeem naar Infor CloudSuite Industrial Enterprise nemen wij u zorg uit handen en zorgen voor een naadloze overgang.  Alles vanuit een aanspreekpunt voor u : van licenties, implementatie tot onderhoud en beheer.

Korade heeft de afgelopen decennia ervaring opgedaan met Infor implementaties en migraties en heeft langdurige klantrelaties met organisaties als Tulp, Fokker, VDL, Ahrend, Loading Systems, Bevaplast en De Ijssel Coatings. U bent er derhalve van verzekerd dat wij uw implementatie of migratie professioneel en gedegen verzorgen en u snel aan de slag kunt met de nieuwe versie.

Korade werkt enkel met senior consultants; dit wil zeggen dat elke consultant meer dan 10 jaar ervaring heeft met het optimaliseren van bedrijfsprocessen door de inzet van Infor CloudSuite (LN).

Mocht u nog niet in de cloud werken dan hebben onze consultants vanzelfsprekend ook kennis van zowel de Baan als Infor LN applicatie en zijn zij in staat u op pragmatische wijze te ondersteunen bij een goede overgang naar de Infor Cloud (Infor CloudSuite Industrial Enteprise). Daarbij wordt niet alleen aandacht besteed aan de technische overgang maar wordt ook het menselijke aspect en opleidingen nadrukkelijk benaderd zodat uw medewerkers over die kennis en vaardigheden beschikken om hun taak efficiënt uit te kunnen voeren.

Houdt u net als wij ook van snel schakelen en korte lijnen? Neem dan gerust voor een vrijblijvend advies direct contact op met Marcel Croonen via 06 – 149 093 76 of bel met Korade op 0318 – 495 360.

Meer weten? Of een demo aanvragen?