De oplossingen van Korade hebben allen uw Infor / Baan systeem als middelpunt. Korade ondersteunt alle versies van de Infor Baan software. Dus voor al uw migratie en implementatievragen van Infor Triton, Baan IV, Baan ERP naar Infor LN ofwel ERP LN kunt u bij ons terecht.

Naar Infor LN

Gezien de opgedane ervaringen met Infor LN implementaties is Korade in staat om voor u een Infor LN implementatie aan te bieden tegen een zeer scherpe prijs / prestatie verhouding.
Hiervoor voeren wij een migratietraject voor u uit van Infor Baan Triton, Baan IV of Baan ERP naar Infor LN . De licenties voor Infor LN dient u via Infor aan te kopen. Korade treedt vervolgens als system integrator op voor zowel de software, hardware als dienstverlening.

Korade kan bogen op een jarenlange ervaring met implementaties en migraties en heeft langdurige klantrelaties met organisaties als Tulp, KPN ADSL, Stork, Philips, Gispen, Ahrend en Hooghoudt. U bent er derhalve van verzekerd dat wij uw implementatie of migratie professioneel en gedegen verzorgen en u snel aan de slag kunt met de nieuwe versie.

Korade werkt enkel met senior consultants; dit wil zeggen dat elke consultant meer dan 7 jaar ervaring heeft met de Infor / Baan producten en de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Vanzelfsprekend hebben onze consultants kennis van zowel de Baan, Triton als de LN applicatie en zijn zij in staat u op pragmatische wijze te ondersteunen bij een goede overgang naar een nieuwe versie. Daarbij wordt niet alleen aandacht besteed aan de technische overgang maar wordt ook het menselijke aspect en opleidingen nadrukkelijk benaderd zodat uw medewerkers over die kennis en vaardigheden beschikken om hun taak efficient uit te kunnen voeren.

Houdt u net als wij ook van snel schakelen en korte lijnen? Neem dan gerust voor een vrijblijvend advies direct contact op met Marcel Croonen via 06 – 149 093 76 of bel met Korade op 0318 – 495 360.

Meer weten? Of een demo aanvragen?