We zijn nu ook ISO 27001 gecertificeerd!

Hoera, we zijn ISO 27001 gecertificeerd!  Afgelopen tijd is ons team druk geweest met de ISO 27001 certificering, wat het inzichtelijk maken van onze informatiebeveiliging omvat. Dit is helemaal gelukt, waardoor wij kunnen aantonen dat wij onze informatiebeveiliging compleet hebben. Met deze certificering kunnen we onze klanten nog beter helpen met innovatieve, kwalitatieve en veilige oplossingen.

Wat houdt een ISO 27001 certificering in?

Het is de internationale standaard voor informatiebeveiliging. Bij ISO gaat het erom hoe je procesmatig om kunt gaan met het beveiligen van informatie. ISO/IEC 27001 is onderdeel van de internationaal bekende norm voor het Information Security Management Systeem (ISMS). Dankzij dit managementsysteem voor informatiebeveiliging hebben we meer vrijheid om te groeien en te innoveren waarbij de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen onze organisatie gewaarborgd blijft.

Met dit certificaat laten we zien dat we een informatiebeveiligingssysteem onderhouden dat voldoet aan de ISO/IEC 27001:2013 eisen. Bij Korade geldt dit specifiek voor het ontwikkelen van onze barcode scanning oplossing en het leveren van consultancy, dienstverlening en de implementatie van het Infor LN ERP-systeem in het domein van de klant.

Meer ISO

Twee jaar terug behaalden we al het ISO 9001:2015 certificaat voor kwaliteitssystemen waarbij we gecertificeerd zijn voor het bieden van ICT-oplossingen op het gebied van automatisering en optimalisatie van bedrijfsprocessen. Het ISO 27001 certificaat is hier een mooie aanvulling op. Zo kunnen we als bedrijf laten zien dat we naast kwaliteitsmanagement ook de beste informatiebeveiliging bieden voor onze klanten.