Office 365 | SharePoint is het platform van Microsoft waarmee u eenvoudig en snel een portal kunt opzetten voor informatieuitwisseling en online samenwerking. Dit kan in een intranet omgeving zijn of extern via een portaal.

Office 365 | SharePoint: Communiceren, samenwerken en integreren

Office 365 | SharePoint is het platform van Microsoft waarmee u eenvoudig en snel een portal kunt opzetten voor informatieuitwisseling en online samenwerking. Dit kan in een intranet omgeving zijn of extern via een portaal.

Er zijn standaard mogelijkheden voor workflow, automatisering van formulieren, business intelligence en documentenbeheer standaard aanwezig. Hiermee biedtOffice 365 | SharePoint een dynamisch platform om het gat te overbruggen tussen uw Infor Baan ERP systeem en uw Office omgeving.

SharePoint en Infor stellen u in staat om toepassingen te ontwikkelen voor gerichte doelgroepen, die niet of matig beschikbaar zijn binnen uw bestaande Infor / Baan systeem of die te omslachtig te regelen zijn.

SharePoint vanuit een bedrijfsperspectief

  • Met SharePoint is het mogelijk om de krachten te bundelen om snel gegevens te kunnen samenvoegen, te organiseren, vast te leggen en relevante bedrijfsinformatie veilig te kunnen uitwisselen.
  • SharePoint stelt gebruikers in staat om op een eenvoudige manier zelf hun content en berichtgeving te beheren.

De Korade eigen implementatie vanOffice 365 | SharePoint

Vrijwel alle consultants bij Korade werken op locatie. Met Microsoft SharePoint beschikken al onze medewerkers over dezelfde projectinformatie, wat leidt tot flinke productiviteitsverbeteringen.

In Office 365 | SharePoint worden onze klant- en projectsites gegenereerd waarmee onze klant- en projectdocumenten op SharePoint gepubliceerd worden. Zo kunnen onze consultants waar ze ook zijn bij de belangrijke informatie komen. Vanzelfsprekend wordt de informatie daar waar nodig verrijkt met de informatie uit het Infor ERP-systeem. Korade heeft voor de koppeling van SharePoint naar Infor Baan IV, ERP of ERP LN een standaard oplossing. Hierdoor wordt het mogelijk om Infor Baan IV, ERP of ERP LN gegevens realtime en volledig geintegreerd binnen SharePoint te raadplegen.

Korade heeft ook een webshop ontwikkeld die geheel draait onder SharePoint. Deze webwinkel / ecommerce omgeving kan snel die snel uitgerold en naadloos geïntegreerd worden met het Infor ERP LN of Infor Baan systeem.

Zoekt u voorbeelden of meer informatie over het gebruik SharePoint gekoppeld aan Infor ERP?

Korade realiseert de SharePoint oplossingen samen met haar 100% zusterbedrijf c)solutions . Op de website van c)solutions staat een nuttig document / whitepaper waarin SharePoint nader wordt belicht. Hier vindt u deze SharePoint documentatie
Wilt u meer informatie over SharePoint in combinatie met Infor Baan IV, Baan ERP of ERP LN? Vul ons contactformulier in!

Direct contact?

Houdt u net als wij ook van snel schakelen en korte lijnen? Neem dan gerust voor een vrijblijvend advies direct contact op met Marcel Croonen via 06 - 149 093 76 of bel met Korade op 0318 - 495 360.

Meer weten? Of een demo aanvragen?
Contact Us

Laat hier uw bericht voor ons achter. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.