Office 365 | SharePoint is het platform van Microsoft waarmee u eenvoudig en snel een portal kunt opzetten voor informatie-uitwisseling en online samenwerking. Dit kan in een intranet omgeving zijn of een los portaal.

Office 365 | SharePoint: Communiceren, samenwerken en integreren

Office 365 | SharePoint is het platform van Microsoft waarmee u eenvoudig en snel een portal kunt opzetten voor informatie-uitwisseling en online samenwerking. Dit kan in een intranet omgeving zijn of extern via een portaal.

Er zijn standaard mogelijkheden voor workflow, automatisering van formulieren, business intelligence en documentenbeheer aanwezig. Hiermee biedt Office 365 | SharePoint een dynamisch platform om het gat te overbruggen tussen uw Infor LN systeem en uw Office omgeving.

De combinatie Office 365 en Infor stellen u in staat om toepassingen te ontwikkelen voor gerichte doelgroepen, die niet of matig beschikbaar zijn zonder extra licenties binnen uw bestaande Infor / Baan systeem of die te omslachtig te regelen zijn.

SharePoint vanuit een bedrijfsperspectief

  • Met Microsoft Teams en SharePoint is het mogelijk om de krachten te bundelen om snel gegevens te kunnen samenvoegen, te organiseren, vast te leggen en relevante bedrijfsinformatie veilig te kunnen uitwisselen ook met leveranciers en klanten indien u dit wenst.
  • Microsoft Teams en SharePoint stelt gebruikers in staat om op een eenvoudige manier zelf hun content en berichtgeving te beheren.

De Korade eigen implementatie van Office 365 | SharePoint en Teams

Vrijwel alle consultants bij Korade werken op locatie. Met Microsoft Office 365 beschikken al onze medewerkers over dezelfde projectinformatie. Overal toegankelijk en vanuit elk device.  Dit leidt tot flinke productiviteitsverbeteringen.

In Office 365 worden onze klant- en projectsites gegenereerd waarmee onze klant- en projectdocumenten op Teams en SharePoint gepubliceerd worden. Zo kunnen onze consultants waar ze ook zijn bij de belangrijke informatie komen. Vanzelfsprekend wordt de informatie daar waar nodig verrijkt met de informatie uit het Infor ERP-systeem. Korade heeft voor de koppeling van Office 365 | SharePoint naar Infor Baan IV, ERP of ERP LN een standaard oplossing. Hierdoor wordt het mogelijk om Infor Baan IV, ERP of ERP LN gegevens realtime en volledig geïntegreerd binnen SharePoint te raadplegen.

Zoekt u voorbeelden of meer informatie over het gebruik Office 365 | SharePoint gekoppeld aan Infor LN?

Korade realiseert de SharePoint oplossingen samen met haar 100% zusterbedrijf c)solutions .

Houdt u net als wij ook van snel schakelen en korte lijnen? Neem dan gerust voor een vrijblijvend advies direct contact op met Marcel Croonen via 06 – 149 093 76 of bel met Korade op 0318 – 495 360.

Meer weten? Of een demo aanvragen?