verpakkings-industrie-veenendaal

Verpakkingsindustrie Veenendaal is leverancier van allerlei soorten verpakkingsmaterialen. De specialisatie is het bedrukken van flexibele verpakkingsmaterialen. Daarnaast kunt u bij VIV terecht voor alle benodigde onbedrukte flexibele verpakkingsmaterialen. Tevens leveren zij een zeer uitgebreid assortiment aan industriële en transportverpakkingen.

Migratie naar Infor LN

In de drukkerij maakt VIV gebruik van de Flexo druktechniek, waarbij zij met 10 kleuren kunnen bedrukken. Alle voorbereidingen voor drukorders gebeuren in eigen huis; van de reprografie tot en met het produceren van de drukplaten en/of sleeves. Hiermee is VIV vrijwel uniek in Nederland. Drukken, lamineren, punchen en snijden doen zij op uiterst moderne en snelle machines, wat garant staat voor korte levertijden en hoge kwaliteit.
Veel verschillende kwaliteiten verpakkingsfolie hebben zij in meerdere rolbreedtes en materiaaldiktes in ruime hoeveelheden op voorraad. Tevens houden zij, indien gewenst, voor klanten ook producten op afroepbasis in het magazijn, voor ‘just in time’ leveringen.

Naast de ERP migratie zijn ook een aantal koppelingen met o.a. de externe vrachtvervoerder Nieuwenhuizen & is de webshop Magento 2.0 in gebruik genomen met een directe koppeling naar Infor LN.

magento-2

Nieuwe inrichting voor Planning en Magazijn proces

Al jaren is VIV een trouwe Infor gebruiker. Door de verandering van de markt en klantvragen was een optimalisatie en upgrade van Infor zeer wenselijk. Tijdens de upgrade heeft VIV de planning en het magazijn proces opnieuw uitgewerkt. In combinatie met warehouse scanning is de efficiëntie en doorlooptijd van de orders verkort. Dit geeft meer flexibiliteit en hogere leverbetrouwbaarheid. Door deze situatie is VIV weer voorbereid op de toekomst. Ook de webshop,  de orderafwikkeling en betalingen gaan nu volledig automatisch.

Projectleider Jeroen van Kesteren “Het heeft veel van de VIV organisatie gevraagd om het proces opnieuw te ontwerpen. Maar het heeft ons ook veel gebracht”.

Meer weten? Of een demo aanvragen?