hapam-bunschoten

Hapam is opgericht in 1925. Het bedrijf is gevestigd in het midden van Nederland. Als onafhankelijk producent van hoogspanningsscheiders en aardingsschakelaars voor buiten en binnen gelegen verdeelstations, heeft Hapam meer dan 120.000 scheiders geleverd, in meer dan 100 landen over de gehele wereld. Hapam streeft naar een continu beleid, om het scheiderontwerp te blijven verbeteren. Alle relevante informatie verkregen door wereldwijde ervaring en/of klantspecificaties zijn verwerkt in het huidige ontwerp.

Easy Invoice : Factuurscanning en -herkenning in combinatie met Infor LN

Hapam gebruikt al jaren Infor LN als business ondersteunende applicatie voor haar bedrijfsprocessen. De afgelopen maanden hebben zij in samenwerking met Korade en Easy Systems de invoice applicatie van Easy geïmplementeerd.

Door het implementeren van deze applicatie kunnen inkoopfacturen automatisch worden gematcht, verwerkt met een workflow en goedgekeurd. Het implementeren heeft de foutkansen, controle en juistheid van inkoopprijzen naar bijna 100% gebracht.

Over Easy Systems

De Invoice scanning oplossingen van Easy Systems integreren moeiteloos met uw Infor of Baan ERP applicatie, waarbij de data uit Infor altijd leidend is. Easy Systems heeft voor de naadloze integratie naar Infor ERP LN en Infor Baan V samen met Korade de integratie ontwikkeld.

Het optimaliseren van het purchase-to-pay proces is dé specialiteit van Easy Systems.  Samen de specfifieke Infor expertise die Korade heeft bieden we voor de Infor gebruikers een kant en klare oplossing aldus Hans van der Kolk Sales Manager bij Easy Systems.

    Houdt u net als wij ook van snel schakelen en korte lijnen? Neem dan gerust voor een vrijblijvend advies direct contact op met Marcel Croonen via 06 - 149 093 76 of bel met Korade op 0318 - 495 360 .


    Meer weten? Of een demo aanvragen?