bender-logo

Bendertechniek uit Veenendaal levert draai-, frees- en slijpmachines voor de verspanende metaal- en kunststofverwerkende industrie.

Wij vroegen Bendertechnieks Erik Koster, Hoofd Administratie, naar zijn keuze voor Barcode en ervaringen met Korade.

0
Infor LN
0
Add on: Barcode scanning
0
Aantal functies: Logistieke optimalisatie

Bendertechniek: een echt familiebedrijf

Bendertechniek levert draai-, frees- en slijpmachines voor de verspanende metaal- en kunststofverwerkende industrie. Buiten de in- en verkoop van machines is service en onderhoud een belangrijke tak van het bedrijf.

Het familiebedrijf bestaat ruim 50 jaar. Aan het roer staat nu de tweede generatie van de familie Bender: de gebroeders Gijsbert en Jeroen Bender. Ondertussen is de derde generatie binnen het bedrijf en zullen Gijsbert & Jeroen Bender opgevolgd worden door David Bender samen met Ed Dekkers.

Bendertechniek heeft vestigingen in Veenendaal en België (Hamont-Achel) en heeft op dit moment meer dan 40 medewerkers.

Infor LN: het fundament voor Bendertechniek

Bender is al jarenlang een gebruiker van ERP-pakket Infor LN. Korade en Bendertechniek kennen elkaar ook al een tijdje. We hebben met Korade bijvoorbeeld in 2013 al de SEPA-migratie uitgevoerd en ook heeft Korade ondersteund met de migratie naar een nieuwe Infor LN server en upgrade van de software naar versie 10.4.

Juist als familiebedrijf waarderen we buiten de expertise van de consultants de korte lijnen, het persoonlijke contact en de pragmatische aanpak van Korade. Dat past heel goed bij ons bedrijf.

 

Erik Koster – Hoofd Administratie Bendertechniek

Optimaliseren van Logistiek proces

Bendertechniek wilde haar magazijnprocessen optimaliseren. Hiervoor is na marktoriëntatie gekozen voor de Korade Barcode-oplossing voor Infor LN. Na een referentiebezoek bij een andere Korade Barcode-gebruiker was die keuze snel gemaakt!

Bendertechniek gebruikt de oplossing voor de processen Inslag, Uitslag, Inspectie, Locatie informatie opvragen, Inventarisatie / Cycle-counting en het kunnen starten van een Inkoopaanvragen vanuit het magazijn.

Door de inzet van de Barcode-oplossing is de voorraad bij Bendertechniek up-to-date; hierdoor is er naast een efficiënte werkwijze ook tijdbesparing bij het jaarlijks tellen.

Meer weten? Of een demo aanvragen?