korade-partners

Partners van Korade

Wij werken samen om een totaaloplossing te leveren

over Korade

Korade werkt samen met verschillende organisaties om een totaaloplossing aan u als klant te kunnen leveren. Voor partners van Korade hanteren wij als criterium dat er duidelijk sprake moet zijn van een toegevoegde waarde voor de klant en een wederzijds belang in samenwerking. Gezamenlijk met onderstaande bedrijven kunnen wij u nog beter van dienst zijn.
iqbs-logo

iqbs

iqbs, net als Korade onderdeel van de Claresco groep, is gespecialiseerd in Business Intelligence voor Infor en SAP gebruikers: Een alternatief voor Infor BI/PM bestaat! iqbs BI for Infor is een snel te implementeren en betaalbare BI oplossing, gebaseerd op het Microsoft BI platform. Vraag het whitepaper iqbs BI voor Infor LN/Baan nu hier aan!

logo

FieldAssist

FieldAssist is een mobiele Field Service oplossing, waarmee bedrijven met een buitendienst kosten kunnen besparen en de service kunnen verbeteren. De mobiele applicatie, die volledig is ontworpen vanuit het perspectief van de buitendienstmedewerker, maakt optimaal gebruik van de voordelen van draadloze communicatie en mobiele hardware. Hierdoor kan de buitendienst continu beschikken over de meest recente informatie uit back-office systemen.

Partners

Hidox

HiDOX vertaalt haar praktische kennis en ervaring van ERP-systemen naar intelligente, revolutionaire, volledig te integreren IT-oplossingen. Het doel? De gebruiker dynamische tools bieden, waardoor de functionaliteit van ERP-systemen snel en gebruiksvriendelijk uitgebreid wordt. Korade is officieel reseller van HiDOX voor de Infor / Baan markt

csolutions-logo

c)solutions

c)solutions, net als Korade onderdeel van de Claresco groep, is een full service internetburo. c)solutions dienstverlening is klantspecifiek en uniek, met korte en strakke lijnen zodat u ons eenvoudig kunt bereiken. Ze hebben alle expertise en ervaring in huis om uw website, portal, webapplicatie of SharePoint project gekoppeld aan uw ERP pakket tot een groot succes te maken. Speciaal voor u creëert c)solutions één opmerkelijke oplossing, vanuit één centrale hand. Wij geven geïntegreerde antwoorden op al uw vragen op het gebied van webdesign, SharePoint en Office 365t, webontwikkeling, zoekmachinemarketing, klantspecifiek ontwikkelde applicaties en hosting.

basware-logo

Basware

Basware is marktleider op het gebied van Enterprise Purchase to Pay oplosssingen. Wereldwijd gebruiken ruim 1500 organisaties onze applicaties om hun inkoopproces en factuurverwerking te automatiseren. Daarmee verbeteren onze klanten hun controle en compliance en verlagen zij kosten. Tevens heeft Basware alles in huis om uw volledig te ondersteunen in het ontvangen en verwerken van e-facturen.

bp-solutions-logo

BP Solutions

BP Solutions is een organisatie die de technische kennis van Infor/Baan applicaties combineert met de kennis van en ervaring met IBM infrastructuuroplossingen. Op basis daarvan wordt in nauwe samenspraak met Korade een totaal ontwerp gemaakt voor zowel software, hardware en dienstverlening. Dit resulteert in oplossingen die financieel passen bij de eisen en wensen van onze klanten en die voldoende mate van beschikbaarheid en flexibiliteit geven. Dit alles onder het motto: ‘Samenwerking door samen werken!’ De succesvolle combinatie Infor software, Korade en BPSolutions en de vele projecten zijn hier het voorbeeld van.

logo-dalosy

Dalosy

Dalosy is specialist in het leveren van mobiele scannerhardware, draadloze infrastructuur en beheer. Het ontzorgen van haar klanten staat centraal. Daarom is Dalosy altijd op zoek naar de beste oplossingen die perfect aansluiten bij de wensen van haar klant. Indien die er nog niet is, leveren zij een maatwerk oplossing. Dalosy is al sinds 1995 ISO 9001 gecertificeerd.

slimstock-logo

Slimstock

Infolog is als leverancier van gespecialiseerde software marktleider in de Benelux op het gebied van forecasting, demand management, voorraadbeheer en inkoopondersteuning. Het add-on pakket Slim4 is door meer dan 10 jaar goed naar de ervaringen en wensen van onze klanten te luisteren uitgekristalliseerd tot een zeer gebruikersvriendelijk en compleet voorraadbeheerspakket. Tezamen met Korade kan voor een kant en klare oplossing worden gezocht op uw Infor / Baan systeem.

wey-logo

WeY Strategie Realisatie

WeY levert business consultancy en interim management op top niveau zoals Projectmanagers Overbruggingsmanagers en Veranderingsmanagers. De interim managers van WeY worden met name ingezet op het gebied van Productie, Distributie, ICT verandering en Projectmanagement. Met WeY is Korade in staat om u ook te assisteren in het managen van algemene logistieke of ICT-gerichte veranderingen.

logo-stratech

Stratech Software Solutions

Stratech Software Solutions Stratech Software Solutions biedt één unieke totaaloplossing voor het efficiënt opmaken van documenten en communicatie met logistieke partners bij (export)zendingen. Met deze krachtige softwareoplossing kunt u de bestaande gegevens uit uw Infor Baan systeem hergebruiken om alle benodigde documenten voor uw zending razendsnel op te maken en direct te verzenden naar bijvoorbeeld de Douane, de Kamer van Koophandel, uw klanten, de bank (L/C), de haven (Portbase) of NVWA. Naast deze totaaloplossing biedt Stratech ook een digitale koppeling met de Kamer van Koophandel. De perfecte oplossing voor een eenvoudige en snelle afhandeling van al uw exportdocumenten.

‘De kosten voor de investering vielen mee. De implementatie gaf meteen een verschuiving in handelingen voor het Gispen personeel. De administratieve werknemers kunnen zich nu richten op andere zaken, gaan zelf de voordelen zien en denken mee over uitbreiding. Dus met het terugverdienen van deze investering zit het wel goed!’

Sander Birkhoff- Gispen
Neem vandaag nog contact met ons op!
Contact Us

Laat hier uw bericht voor ons achter. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.