PARTNERS VAN KORADE

Wij werken samen om een totaaloplossing te leveren

over Korade

Korade werkt samen met verschillende organisaties om een totaaloplossing aan u als klant te kunnen leveren. Voor partners van Korade hanteren wij als criterium dat er duidelijk sprake moet zijn van een toegevoegde waarde voor de klant en een wederzijds belang in samenwerking. Gezamenlijk met onderstaande bedrijven kunnen wij u nog beter van dienst zijn.
iqbs-logo

iqbs

iqbs, net als Korade onderdeel van de Claresco groep, is gespecialiseerd in Business Intelligence voor Infor en SAP gebruikers:

csolutions-logo

c)solutions

c)solutions, net als Korade onderdeel van de Claresco groep, is een full service internetburo. c)solutions dienstverlening is klantspecifiek en uniek, met korte en strakke lijnen zodat u ons eenvoudig kunt bereiken. Ze hebben alle expertise en ervaring in huis om uw website, portal, webapplicatie of SharePoint project gekoppeld aan uw ERP pakket tot een groot succes te maken. Speciaal voor u creëert c)solutions één opmerkelijke oplossing, vanuit één centrale hand. Wij geven geïntegreerde antwoorden op al uw vragen op het gebied van webdesign, SharePoint en Office 365t, webontwikkeling, zoekmachinemarketing, klantspecifiek ontwikkelde applicaties en hosting.

dalosy

Dalosy

Dalosy is specialist in het leveren van mobiele scannerhardware, draadloze infrastructuur en beheer. Het ontzorgen van haar klanten staat centraal. Daarom is Dalosy altijd op zoek naar de beste oplossingen die perfect aansluiten bij de wensen van haar klant. Indien die er nog niet is, leveren zij een maatwerk oplossing. Dalosy is al sinds 1995 ISO 9001 gecertificeerd.

slimstock-logo

Slimstock

Infolog is als leverancier van gespecialiseerde software marktleider in de Benelux op het gebied van forecasting, demand management, voorraadbeheer en inkoopondersteuning. Het add-on pakket Slim4 is door meer dan 10 jaar goed naar de ervaringen en wensen van onze klanten te luisteren uitgekristalliseerd tot een zeer gebruikersvriendelijk en compleet voorraadbeheerspakket. Tezamen met Korade kan voor een kant en klare oplossing worden gezocht op uw Infor / Baan systeem.

wey-logo

WeY Strategie Realisatie

WeY levert business consultancy en interim management op top niveau zoals Projectmanagers Overbruggingsmanagers en Veranderingsmanagers. De interim managers van WeY worden met name ingezet op het gebied van Productie, Distributie, ICT verandering en Projectmanagement. Met WeY is Korade in staat om u ook te assisteren in het managen van algemene logistieke of ICT-gerichte veranderingen.

stratech_logistic_zwart

Stratech Logistic

Stratech Logistic biedt één unieke totaaloplossing voor het efficiënt opmaken van documenten en communicatie met logistieke partners bij (export)zendingen. Met deze krachtige softwareoplossing kunt u de bestaande gegevens uit uw Infor systeem hergebruiken om alle benodigde documenten voor uw zending razendsnel op te maken en direct te verzenden naar bijvoorbeeld de Douane, de Kamer van Koophandel, uw klanten, de bank (L/C), de haven (Portbase) of NVWA. Naast deze totaaloplossing biedt Stratech ook een digitale koppeling met de Kamer van Koophandel. De perfecte oplossing voor een eenvoudige en snelle afhandeling van al uw exportdocumenten.

‘De kosten voor de investering vielen mee. De implementatie gaf meteen een verschuiving in handelingen voor het Gispen personeel. De administratieve werknemers kunnen zich nu richten op andere zaken, gaan zelf de voordelen zien en denken mee over uitbreiding. Dus met het terugverdienen van deze investering zit het wel goed!’

Sander Birkhoff- Gispen

Neem vandaag nog contact met ons op!