INZICHT IN UW INFOR DATA!

Veilig, geautoriseerd en met een versie van de waarheid.

Met de iqbs business intelligence oplossing voor Infor Baan en LN maakt u snel dashboards en rapporten en heeft u direct toegang tot alle belangrijke gegevens op elk device. En u kunt de gegevens direct delen met collega’s. Onze BI consultants hebben jarenlange ervaring met Infor / Baan , Microsoft BI en Power BI. Zij geven u graag advies én bieden de service om de gewenste BI oplossing in uw organisatie te implementeren.

Gebruiksvriendelijke analyse & management rapportage binnen Infor Baan4, ERP en ERP LN

In de praktijk blijkt dat vele ERP -systemen geen of te weinig gebruiksvriendelijke functionaliteit bieden voor analyse & management rapportage van bedrijfsprestaties zo ook de standaard reports die door Infor ERP LN en Baan4 geproduceerd worden. Getuige de toename van externe rapportage en datamining applicaties als Crystal Reports, Cognos en Business Objects.

Maar is het nu echt noodzakelijk om te investeren in nieuwe software om data te ordenen, beheren en op efficiënte wijze toegankelijk te maken? Om opnieuw een applicatie toe te voegen aan de reeds bestaande hoeveelheid van programma?s die u al in huis heeft?

Eenvoudig rapporteren vanuit Infor ERP LN en Baan (IV en ERP) het kan!

Korade biedt een perfecte oplossing op basis van uw bestaande software. De iqbs business intelligence oplossing voor Infor Baan IV en Infor ERP LN is 100% ontwikkeld op basis van Microsoft technologie (SharePoint, SQL, Power BI, Reporting services en Analysis Services). Korade voegt aan deze rapportage tool enkele voorgedefinieerde procesanalyses aan toe in combinatie met een krachtig corporate en persoonlijk dashboard. U kunt met uw webbrowser als interface direct van start om te sturen op uw prestaties. Aan de hand van Key Performance Indicators ontsluit iqbs data uit 1 of meerdere bronsystemen. Veilig, geautoriseerd en met een versie van de waarheid.

De volgende standaard proces analyses zijn voor Infor ERP LN en Infor Baan (4)IV /ERP(5) en Triton beschikbaar:

  • Inventory ( Omloopsnelheid, ABC analyse, Voorraadwaarde, Historisch verloop, Bestelparameters)
  • Purchase (Incourantheid Leverbetrouwbaarheid, Prijzen, Inkooporders, Ontvangsten, Offertes, Contracten, Vendorating etc.)
  • Production (Productie orders en ?ontvangsten, Materiaalafgifte, Voorcalculatie/nacalculatie, Urenverantwoording en PCS projecten)
  • Sales: (Marges, Offertes, Orders, Leveringen, Contracten, Prijzen & Kortingen)
  • Finance: (V&W, Grootboek, Ouderdomsanalyse, Debiteuren, Crediteuren, Omzet, Voorraadwaarde, Liquiditeit)
  • Service: (Onderhoud, Installatie, Service Order Proces, Service Contracten)

Voorbeeld van een iqbs dashboard

Laat u verrassen door iqbs Management Rapportage voor Infor Baan gebruikers

De investering in iqbs is zeer attractief omdat u niet te maken heeft met gebruikerslicenties. U betaalt enkel voor de procesanalyses die voor u van belang zijn. Wilt u documentatie ontvangen of een live demo met uw eigen Infor Baan data zien? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!

Houdt u net als wij ook van snel schakelen en korte lijnen? Neem dan gerust voor een vrijblijvend advies direct contact op met Marcel Croonen via 06 – 149 093 76 of bel met Korade op 0318 – 495 360.

Meer weten? Of een demo aanvragen?